Academie voor Realistische Schilderkunst in Deventer Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst
Over Art Partout Over Art Partout Contact en adresgegevens Contact en adresgegevens Bezoek ons op Facebook

x  InfoBoekje-2016-1
 
Informatieboekje:
hier bladeren
 of
downloaden.

Uniek lesprogramma met hoog resultaat

Leer realistisch schilderen en tekenen


Leer in korte tijd realistisch schilderen en tekenen. Velen gingen u voor; beginners, gevorderden, bekende- en onbekende Nederlanders. Door het uitgebalanceerde lesprogramma en de wijze van het klassikaal les geven komen mensen snel tot mooie resultaten. Al na een paar lessen maakt u een natuurgetrouw stilleven.
………………………………………………..
De opleidingen worden wekelijks gegeven op verschillende dagdelen in de ochtend, middag of avond. Voor mensen die niet in de regio Deventer wonen is de opleiding ook te volgen als dagopleiding in b.v. 9 vrijdagen of zaterdagen van 9.30 – 16.30 uur.
………………………………………………..
.

Aanhoudende verkeershinder
rondom gebouw BusinessPoint!

.
afslag082017
U mag deze afslag naar rechts wel nemen!

Het is lastig om de academie te bereiken. Dat komt omdat er op dit moment aan de wegen rondom het gebouw wordt gewerkt. De afslag naar de parallelweg van de Zutphenseweg, ca. 40 meter vanaf de bushalte, lijkt afgesloten. U kunt deze afslag wel nemen omdat er tussen de rood/witte markering een opening is gemaakt voor de afslag.

Let op navigatie! Uw navigatieapparaat verwijst mogelijk naar de zij-ingang van het gebouw. Ga door naar de stoplichten, ga rechstaf en neem, ca. 40 meter na de bushalte, de afslag naar rechts tussen de rood/witte markering in.

x

Art Partout is inmiddels de grootste particuliere academie voor realistisch schilderen en tekenen in Nederland. Momenteel telt de academie ruim 400 cursisten en tien gekwalificeerde docenten. In de loop van de afgelopen 16 jaar hebben ca. 1500 mensen de opleiding met goed gevolg afgerond. Diverse cursisten en oud cursisten hebben  exposities op hun naam staan en een aantal gaan als beroepskunstenaar door het leven.

Heeft u interesse, bel of mail voor informatie of volg een gratis kennismakingsles.
……………………

GRATIS
proeflessen

2017;
vrijdag 10 november
zaterdag 11 november
in Emmen

 
Uitspraak van een cursist: “Ik was al jaren aan het schilderen maar ik raakte de weg wel eens kwijt in onderwerp en techniek. Hier word ik teruggeroepen om to the point te komen. En dat zorgt ervoor dat ik thuis ook aan het werk kan omdat de opdrachten duidelijk zijn.”

Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst - tel.: 0573-45 90 85 - b.g.g.: 06-53 26 50 28 - e-mail: info@fijnschilderen.nl