Academie voor Realistische Schilderkunst in Deventer Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst
Over Art Partout Contact en adresgegevens Contact en adresgegevens Bezoek ons op Facebook

InfoBoekje-2016-1
Klik op het boekje voor bladeren.
Klik hier voor PDF downloaden.
……………………

Iedereen kan leren schilderen en tekenen

Opleiding realistisch schilderen en tekenen


Leer ook de technieken van realistisch schilderen. Velen gingen u voor; bekende en onbekende Nederlanders, beginners en gevorderden. De academie biedt een complete opleiding fijnschilderen en tekenen in Deventer. De opleiding fijnschilderen is voor iedereen toegankelijk en worden op verschillende manieren aangeboden, zodat ook mensen die niet in de regio Deventer wonen de opleiding kunnen volgen.
Meer weten over de mogelijkheden, klik hier.

Schilderen als ambacht

Wij gaan er van uit dat iedereen het ambacht van het schilderen kan leren. De opleiding is gericht op zowel de beginnende als de meer ervaren schilder. Door het uitgebalanceerde lesprogramma en de wijze van het klassikaal  les geven komen mensen snel tot mooie resultaten. Al na een paar lessen maakt u een natuurgetrouw stilleven.

x

Art Partout is inmiddels de grootste particuliere academie voor realistisch schilderen en tekenen in Nederland. Momenteel telt de academie ruim 400 cursisten en tien gekwalificeerde docenten. In de loop van de afgelopen 16 jaar hebben ca. 1500 mensen de opleiding met goed gevolg afgerond. Diverse cursisten en oud cursisten hebben  exposities op hun naam staan en een aantal gaan als beroepskunstenaar door het leven.

Art Partout Academie voor realistisch schilderen en tekenen

Heeft u interesse, bel of mail voor informatie of volg een gratis kennismakingsles.
……………………

GRATIS
kennismakingslessen

2017;
vrijdag 10 februari
zaterdag 11 februari
vrijdag 3 maart
zaterdag 4 maart
vrijdag 26 mei
zaterdag 27 mei
volgen z.s.m.

Uitspraak van een cursist: “Ik was al jaren aan het schilderen maar ik raakte de weg wel eens kwijt in onderwerp en techniek. Hier word ik teruggeroepen om to the point te komen. En dat zorgt ervoor dat ik thuis ook aan het werk kan omdat de opdrachten duidelijk zijn.”

x

Schilder lessen:
jaaropleidingen
weekopleidingen
dagopleidingen
deel opleidingen
Overige lessen.:
tekenen
portret schilderen
jong talent
Diversen:
kennismakings lessen
schildervakanties
Contact:
• Van Hetenstraat 57
• 7415 TT Deventer
• Telefoon: 0570-769175
info@fijnschilderen.nl