Over Art Partout Over Art Partout Contact en adresgegevens Contact en adresgegevens Bezoek ons op Facebook

x  InfoBoekje-2016-1
Informatieboekje:
hier bladeren
 of
downloaden.

Uniek lesprogramma met hoog resultaat


Leer ook de technieken van realistisch schilderen. Velen gingen u voor; beginners, gevorderden, bekende- en onbekende Nederlanders. De academie biedt een complete opleiding fijnschilderen en tekenen in Deventer en is gericht op zowel de beginnende als de meer ervaren schilder/tekenaar. Door het uitgebalanceerde lesprogramma en de wijze van het klassikaal les geven komen mensen snel tot mooie resultaten. Al na een paar lessen maakt u een natuurgetrouw stilleven.

Ook voor mensen die niet in de regio Deventer wonen is de opleiding op verschillende manieren te volgen.
Meer weten over de mogelijkheden, klik hier.

x

Art Partout is inmiddels de grootste particuliere academie voor realistisch schilderen en tekenen in Nederland. Momenteel telt de academie ruim 400 cursisten en tien gekwalificeerde docenten. In de loop van de afgelopen 16 jaar hebben ca. 1500 mensen de opleiding met goed gevolg afgerond. Diverse cursisten en oud cursisten hebben  exposities op hun naam staan en een aantal gaan als beroepskunstenaar door het leven.

Heeft u interesse, bel of mail voor informatie of volg een gratis kennismakingsles.
……………………

GRATIS
kennismakingslessen

2017;
vrijdag 25 aug.
zaterdag 26 aug.
vrijdag 1 sept.
zaterdag 2 sept.
vrijdag 8 sept.
zaterdag 9 sept.
vrijdag 15 sept.
zaterdag 16 sept.

 
Uitspraak van een cursist: “Ik was al jaren aan het schilderen maar ik raakte de weg wel eens kwijt in onderwerp en techniek. Hier word ik teruggeroepen om to the point te komen. En dat zorgt ervoor dat ik thuis ook aan het werk kan omdat de opdrachten duidelijk zijn.”

Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst - tel.: 0573-45 90 85 - b.g.g.: 06-53 26 50 28 - e-mail: info@fijnschilderen.nl