Over Art Partout Over Art Partout Contact en adresgegevens Contact en adresgegevens Bezoek ons op Facebook

x  InfoBoekje-2016-1
Informatieboekje:
hier bladeren
 of
downloaden.

Iedereen kan goed leren schilderen en tekenen

Uniek lesprogramma met hoog resultaat


Leer ook de technieken van realistisch schilderen. Velen gingen u voor; beginners, gevorderden, bekende- en onbekende Nederlanders. De academie biedt een complete opleiding fijnschilderen en tekenen in Deventer. De opleiding fijnschilderen is voor iedereen toegankelijk en worden op verschillende manieren aangeboden, zodat ook mensen die niet in de regio Deventer wonen de opleiding kunnen volgen.
Meer weten over de mogelijkheden, klik hier.

Wij gaan er van uit dat iedereen het ambacht van het schilderen kan leren. De opleiding is gericht op zowel de beginnende als de meer ervaren schilder. Door het uitgebalanceerde lesprogramma en de wijze van het klassikaal les geven komen mensen snel tot mooie resultaten. Al na een paar lessen maakt u een natuurgetrouw stilleven.

x

Art Partout is inmiddels de grootste particuliere academie voor realistisch schilderen en tekenen in Nederland. Momenteel telt de academie ruim 400 cursisten en tien gekwalificeerde docenten. In de loop van de afgelopen 16 jaar hebben ca. 1500 mensen de opleiding met goed gevolg afgerond. Diverse cursisten en oud cursisten hebben  exposities op hun naam staan en een aantal gaan als beroepskunstenaar door het leven.

Art Partout Academie voor realistisch schilderen en tekenen

Heeft u interesse, bel of mail voor informatie of volg een gratis kennismakingsles.
……………………

GRATIS
kennismakingslessen

2017;
vrijdag 26 mei
zaterdag 27 mei
vrijdag 9 juni
zaterdag 10 juni
vrijdag 25 aug.
zaterdag 26 aug.
vrijdag 1 sept.
zaterdag 2 sept.
vrijdag 8 sept.
zaterdag 9 sept.
vrijdag 15 sept.
zaterdag 16 sept.

 
Uitspraak van een cursist: “Ik was al jaren aan het schilderen maar ik raakte de weg wel eens kwijt in onderwerp en techniek. Hier word ik teruggeroepen om to the point te komen. En dat zorgt ervoor dat ik thuis ook aan het werk kan omdat de opdrachten duidelijk zijn.”

Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst - tel.: 0573-45 90 85 - b.g.g.: 06-53 26 50 28 - e-mail: info@fijnschilderen.nl