Academie voor Realistische Schilderkunst in Deventer Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst
Over Art Partout Contact en adresgegevens Contact en adresgegevens Bezoek ons op Facebook

Knop landelijke worskops


Iedereen kan leren schilderen en tekenen

Opleiding realistisch schilderen en tekenen


Leer ook de technieken van realistisch schilderen. Velen gingen u voor; bekende Nederlanders, onbekende Nederlanders, beginners en gevorderden. De academie biedt een complete opleiding fijnschilderen en tekenen in Deventer. De opleiding fijnschilderen is voor iedereen toegankelijk en worden op verschillende wijzen aangeboden, zodat ook mensen die niet in de regio Deventer wonen de opleiding kunnen volgen. 

banner-1dag-inde-maand

Schilderen als ambacht

Wij gaan er van uit dat iedereen het ambacht van het schilderen kan leren. De opleiding is gericht op zowel de beginnende als de meer ervaren schilder. Door het uitgebalanceerde lesprogramma en de wijze van het klassikaal  les geven komen mensen snel tot mooie resultaten. Al na een paar lessen maakt u een natuurgetrouw stilleven.
………………………………
Art Partout is inmiddels de grootste particuliere academie voor realistisch schilderen en tekenen in Nederland. Momenteel telt de academie ruim 400 cursisten en tien gekwalificeerde docenten. In de loop van de afgelopen 16 jaar hebben ca. 1500 mensen de opleiding met goed gevolg afgerond. Diverse cursisten en oud cursisten hebben  exposities op hun naam staan en een aantal gaan als beroepskunstenaar door het leven.

Art Partout Academie voor realistisch schilderen en tekenen

Bekijk hier werk van cursisten.
Heeft u interesse, bel of mail voor informatie of volg een gratis kennismakingsles.
……………………

GRATIS
kennismakingslessen

op vrijdag 20 januari of
zaterdag 21 januari of
op vrijdag 27 januari of
zaterdag 28 januari of
op vrijdag 10 februari of
zaterdag 11 februari of

……………………

InfoBoekje-2016-1
Het nieuwe informatieboekje over alle opleidings- mogelijkheden bij Art Partout kunt u nu downloaden.
Klik op het boekje voor bladeren.
Klik hier voor PDF downloaden.
……………………
Uitspraak van een cursist: “Ik was al jaren aan het schilderen maar ik raakte de weg wel eens kwijt in onderwerp en techniek. Hier word ik teruggeroepen om to the point te komen. En dat zorgt ervoor dat ik thuis ook aan het werk kan omdat de opdrachten duidelijk zijn.”

Contact